Utile
   Expertul tău în administrație

Încasarea cheltuielilor:

Încasarea cotelor de întreţinere se poate face:

  • la domiciliul dumneavoastră de 2 ori/lună;
  • la sediul din Cluj-Napoca, strada Eroilor, nr. 18 și la sediul din Floreşti, strada Eroilor, nr. 122, ap 4 (lângă brutărie);
  • la bancă în contul asociaţiei - aici veţi suporta comisioanele percepute de bancă.

Apartamente care NU sunt locuite:

Pentru apartamentele care nu sunt locuite se poate depune o cerere de scutire de la taxa de salubritate.

Cererile tipizate de scutire/calculare a taxei de salubritate pentru un număr de persoane le puteţi completa la sediile firmei de administraţie sau le puteţi descărca (format word.doc), completa şi trimite pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Atenţie! Cererile trebuie depuse până în data de 15 a lunii în curs!


Citire contoare apă:

Cei care nu sunt găsiţi acasă la data citirii indexului contorului de apă sunt rugaţi să trimită valoarea acestuia până la sfârşitul lunii pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numerele de telefon 0725 014 014, 0752 014 014. 


Cărţi de imobil:

Pentru întocmirea cărţilor de imobil, sunteţi rugaţi să pregătiţi pentru colegul nostru de pe teren, copii ale cărţilor de identitate ale tuturor persoanelor care locuiesc în apartament sau certificate de naştere pentru copiii sub 14 ani, sau se pot trimite scanate pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.